ΒΙΝΤΕΟ-Ο λόγος της “έκρηξης” του Σιμεόνε

ΒΙΝΤΕΟ-Ο λόγος της “έκρηξης” του Σιμεόνε

 

Αποκαλύφθηκε το… μυστήριο της «έκρηξης» του Ντιέγκο Σιμεόνε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 4-1 της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο, με τον Αργεντινό τεχνικό να τα βάζει με τον Ραφαέλ Βαράν.  

Ο Γάλλος αμυντικός, μετά το εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, κλώτσησε τη μπάλα προς τον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να απαντά, και με δικό του σουτ να την στέλνει πάνω στον νεαρό παίκτη της «βασίλισσας». Στη συνέχεια ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας μπήκε με φόρα στον αγωνιστικό χώρο και τα έβαλε με τον Ραφαέλ Βαράν.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι επίτηδες, αλλά όπως φαίνεται  ξεσπά, χωρίς ωστόσο να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά ότι έβαλε σημάδι τους αντιπάλους του.   

«Πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και είναι ακόμα νέος. Έκανε μία άσχημη χειρονομία», ανέφερε μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκάμπι. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την πλευρά του είχε πει: «Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του. Ήταν άσχημο αυτό που έκανε και δεν είχε νόημα να προβεί σε τέτοια ενέργεια στο 4-1».

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ