Θέλει Ολυμπιακό αλλά «πρεσάρει» η Λεβερκούζεν

Θέλει Ολυμπιακό αλλά «πρεσάρει» η Λεβερκούζεν

Δυνατό πρέσινγκ από τη Λεβερκούζεν φέρεται να δέχεται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, αλλά ο ίδιος δείχνει να προτιμάει την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Ισλανδός στράικερ φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος των πρωταθλητών για να πλαισιώσει τον Αλάν Πουλίδο στη γραμμή κρούσης τους, ωστόσο η υπόθεσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Οι Πειραιώτες άλλωστε δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν βασικό τους στόχο τον φετινό πρώτο σκόρερ της Eredivisie.

Εκτός από τη Σέλτικ, πολύ έντονο είναι το ενδιαφέρον και της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παίκτης ωστόσο όπως έγραψε από χθες το gazzetta θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη νέα χρονιά, δυνατότητα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο 25χρονος φορ φέρεται να έχει «ψηθεί» με την προοπτική των «ερυθρολεύκων» όπως αναφέρει ο «Γαύρος», με την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρενφεν, που αξιώνει περί τα 7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ