Ρονάλντο: Θα είμαι έτοιμος στον τελικό

Ρονάλντο: Θα είμαι έτοιμος στον τελικό

Ούτε που περνάει από το μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο το ενδεχόμενο να χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο και τόνισε πως τις μέρες που απομένουν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης… Ο Πορτογάλος αστέρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι …  

    

Αναλυτικά όσα ο διεθνής άσος είπε:

«Θα είμαι στον τελικό το Σάββατο. Σήμερα δεν είμαι στο 100% αλλά θα είμαι για το παιχνίδι. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, καθώς δουλεύουμε όλη την χρονιά για τελικούς και για να τους κατακτήσουμε. Είμαστε κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, παίζουμε κάθε εβδομάδα, και είναι φυσιολογικό να υπάρξει κούραση στο σώμα σου και προβλήματα τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις.

Είναι κακό που αυτά τα προβλήματα βγαίνουν στο τέλος της σεζόν. Κανείς δεν θέλει να χάσει έναν τελικό και ανυπομονούμε γι’ αυτό χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την Ρεάλ να κατακτήσει το τρόπαιο. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι απολύτως έτοιμος.

Σε παιχνίδια σαν αυτό κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Είναι ένα σπουδαίο ματς. Όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να παθαίνουμε εμμονή με αυτό γιατί μόνο κακό θα μας κάνει. Το τρόπαιο το θέλουν και οι δύο ομάδες και η έκβαση του αγώνα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το κλειδί είναι να παραμείνουμε ήρεμοι, να σκοράρουμε, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να μην αγχωθούμε.

Υπάρχει αισιοδοξία. Απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες για τον τελικό, αλλά είμαστε χαλαροί, προπονούμαστε και επικεντρωνόμαστε στο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όταν έρθει η ώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον πρώτο μου τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το δέκατο τρόπαιο είναι αυτό που θέλει κάθε οπαδός μας και ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο για τρόπαια σαν κι αυτό».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ