Στον ρυθμό του Final Four!

Στον ρυθμό του Final Four!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four της Ευρωλίγκα που διεξάγεται στο Μιλάνο, χωρίς ελληνική ομάδα μετά από 5 χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε πέντε παιχνίδια, τελικά όμως κατάφερε να αποκλείσει τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι σήμερα (διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυση της Ρεάλ), πλέον όμως καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα (διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυση των «Μπλαουγκράνα») στον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε από τον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία Final 4 και φέτος χρειάστηκε να περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα (διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυση της ΤΣΣΚΑ) καλείται να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυση της Μακάμπι), που πήγε στο Μιλάνο ως το μεγάλο… αουτσάιντερ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει.

Το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι ξεκινά στις 19.00 ενώ ο ημιτελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22.00. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ