Ο Μέσι ξεπερνάει τον Ρονάλντο

Ο Μέσι ξεπερνάει τον Ρονάλντο

 

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μέσι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 15,5 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά μισό εκατομμύριο. Ο Μέσι κλείνει το 27ο έτος της ηλικίας του τον Ιούνιο και θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αυτό συμφώνησαν ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, με τους ανθρώπους της διοίκησης των Καταλανών.

Σημειώνεται ότι το buyout θα παραμείνει όπως έχει, δηλαδή στα 200 εκατομμύρια λίρες, αλλά με τα 15,5 εκατομμύρια που θα πληρώνεται για κάθε χρόνο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “μπλαουγκράνα”, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, αφού ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο που του αποφέρει 15 εκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι η Μπαρτσελόνα μπορεί να καυχιέται ότι έχει στις τάξεις της τον πλέον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή του κόσμου, μέχρι βέβαια η Ρεάλ να κάνει την επόμενη κίνηση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπαρτσελόνα σχεδίαζε να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέσι στο Σαββατοκύριακο αλλά με το ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος να είναι πιθανό, οι Καταλανοί αποφάσισαν να την ανακοινώσουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ