ΒΙΝΤΕΟ-Ιβάνοβιτς: Απόλαυση να βλέπω των Σουάρες να κλαίει

ΒΙΝΤΕΟ-Ιβάνοβιτς: Απόλαυση να βλέπω των Σουάρες να κλαίει

Σκληρός παρουσιάστηκε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς με τον Λουίς Σουάρες, τον Στίβε Τζέραρντ, αλλά και γενικά με την Λίβερπουλ, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο οι «κόκκινοι» χάνουν το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ…

Ο Σέρβος άσος της Τσέλσι ρωτήθηκε αν λυπήθηκε τον Λουίς Σουάρες βλέποντάς τον να κλαίει μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ (3-3) με την Κρίσταλ Πάλας! Έχοντας και… διαμάχη με τον Ουρουγουανό (θυμηθείτε πως κάποτε ο επιθετικός της Λίβερπουλ τον είχε δαγκώσει στο χέρι και τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές), ο Ιβάνοβιτς τόνισε: «Ακόμη έχω το σημάδι από την δαγκωνιά του, έτσι ήταν πραγματική απόλαυση για μένα να τον βλέπω να κλαίει μέσα στην φανέλα του. Θα λυπόμουν αν είχε συμβεί σε έναν καλύτερο τύπο, αλλά επιτέλους ήρθε δικαιοσύνη και αυτό είναι θετικό».

Ο άσος των «μπλε» έδωσε και συνέχεια και τόνισε πως τίποτε δεν δίκαιο στο ποδόσφαιρο. Είπε… ανοιχτά πως γελούσε και με το κλάμα του Στίβεν Τζέραρντ μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ, όταν η ομάδα του (Τσέλσι) νίκησε στο «Άνφιλντ» με 2-0. Σε αγώνα στον οποίο οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν, μετά από τραγικό λάθος ο αρχηγός των «κόκκινων».

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ανέφερε πως είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται με τους «κόκκινους», είπε πως γελάει και δεν λυπάται τους παίκτες της Λίβερπουλ. Με… σκληράδα τόνισε: «Η Τσέλσι μάλλον δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, έτσι χρειάζομαι κάτι για να γελάω».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: pamesports.gr 

Πηγή βίντεο: youtube, talkSPORT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ