ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Ιταλία – πυροβόλησαν οπαδό

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Ιταλία – πυροβόλησαν οπαδό

Από τρομερά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα σημαδεύεται ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τη Νάπολι.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, στην πρωτεύουσα της Ιταλίας υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τέσσερις τραυματίες, με τον έναν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρώμης!

Οι οπαδοί των δυο φιναλίστ είχαν έρθει σε επαφή σε διάφορες περιοχές της Ρώμης, αλλά στην «Viale Tor di Quinto» η κατάσταση εκτροχιάστηκε.

Δυο οπαδοί της Νάπολι που ήταν σε αυτοκίνητο, δέχθηκαν επίθεση, όταν βγήκαν από το αμάξι τους. Εκείνη την ώρα άρχισαν να πέφτουν και πυροβολισμοί από οπαδούς που φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα. Σχεδόν αμέσως επενέβησαν δυνάμεις καταστολής, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο χέρι.

Ένας άνθρωπος φέρεται να έχει χτυπηθεί και αυτός από σφαίρα στο στήθος και εισήχθη στο «Villa San Pietro» σε σοβαρή κατάσταση.

Το κλίμα στο γήπεδο είναι έκρυθμο, λόγω και του σοβαρού τραυματισμού του οπαδού πριν από τον αγώνα, με τον Χάμσικ να προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο της Νάπολι και να συνομιλήσει με εκπρόσωπο των οργανωμένων.

Από τη πλευρά των οπαδών της Νάπολι πετάχτηκαν και καπνογόνα με αποτέλεσμα να υπάρξει και τραυματισμός ενός πυροσβέστη και μικρή εστία φωτιάς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ