Οίκοι ανοχής “έριξαν πόρτα” στον ρατσιστή Στέρλινγκ

Οίκοι ανοχής “έριξαν πόρτα” στον ρατσιστή Στέρλινγκ

Αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος στους αγώνες του NBA και του επιβλήθηκε πρόστιμο 2,5 εκατ. δολαρίων για ρατσιστική συμπεριφορά, ο ιδιοκτήτης των LA Clippers, Ντόναλντ Στέρλινγκ, “έφαγε πόρτα” και από τον οίκο ανοχής Μπάνι Ραντς, έξω από το Κάρσον Σίτι της Νεβάδα. 

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του νόμιμου οίκου ανοχής Ντένις Χοφ ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον Στέρλινγκ την είσοδο και στους έξι οίκους ανοχής που έχει στην πολιτεία. «Από σεβασμό στους παίκτες, απαγορεύσαμε στον Στέρλινγκ να έρχεται εδώ» δήλωσε στην Huffington Post και συμπλήρωσε «το 20% με 23% των ιερόδουλων εδώ είναι αφρο-αμερικανές. Ορισμένες από αυτές έκλαιγαν, οπότε το κάνουμε και γι’ αυτές. Δεν θέλουμε ρατσιστές ή φανατικούς στο Μπάνι Ραντς».

Όσο για τον αν ο Στέρλινγκ είχε επισκεφτεί στο παρελθόν κάποιον από αυτούς τους οίκους ανοχής, ο Χοφ απάντησε αινιγματικά, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει κάτι τέτοιο… Χαρακτηριστικά είπε: “Μπορώ να σας πω το εξής: Ο Τζόνι Μπας, ένας από τους ιδιοκτήτες των LA Lakers , και εγώ κάνουμε το πάρτι γενεθλίων μας στο μπάνι Ραντς εδώ και 18 χρόνια, οπότε πολύς κόσμος του NBA έχει περάσει από ‘δω”.

ΠΗΓΗ: Independent

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ- Δείτε τις αντιδράσεις από το NBA για τον Στέρλινγκ

Τεράστιο σκάνδαλο στο NBA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ