Φωτορεπορτάζ από τα επεισόδια στο Περιστέρι

Φωτορεπορτάζ από τα επεισόδια στο Περιστέρι

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ατρόμητου – Παναθηναϊκού με εκτεταμένα επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας με αστυνομικούς.

Όλα ξεκίνησαν από την απερισκεψία ενός υπαλλήλου της εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει ένα από τα παιδιά που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν φανέλες των παικτών του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού! Το συγκεκριμένο παιδί πήγε να ζητήσει φανέλα του Μπεργκ. Τότε εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να κυνηγούν τον υπάλληλο σεκιούριτι, ο οποίος για να γλιτώσει κλείστηκε σε ένα καμαράκι.

 

Οπαδοί του Ατρόμητου προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και τότε εμφανίστηκαν αστυνομικοί που προσπάθησαν να απωθήσουν τους οπαδούς. Ένας οπαδός πήρε το γκλοπ αστυνομικού και άρχισε να τον χτυπάει. Αμέσως εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ που πήραν στο κυνήγι τον οπαδό και κατάφεραν να τον συλλάβουν, ενώ έγινε κίνηση να συλλάβουν και άλλους. Η ενέργεια των ΜΑΤ εξαγρίωσε περισσότερο κόσμο που ξεκίνησε να σπάει καθίσματα και να τα πετάει στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Το σκηνικό αυτό που έγινε από το πουθενά έφερε στον αγωνιστικό χώρο τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό που παρακαλούσε τα ΜΑΤ να αποχωρήσουν για να μην συμβούν χειρότερα.

Τελικώς έγιναν δύο συλλήψεις.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΤΩΡΑ-Επεισόδια στο Περιστέρι

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ