Μαυροκεφαλίδης: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Μαυροκεφαλίδης: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας», παραδέχθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ και τον αποκλεισμό από το Φάιναλ Φορ του Μιλάνου.

«Είναι λίγοι οι πόντοι για να κερδίσεις μία μάχη ειδικά με την ΤΣΣΚΑ», σημείωσε ο 30χρόνος σέντερ του Παναθηναϊκού και τόνισε:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Το σκορ ξέφυγε και πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Γενικά η ΤΣΣΚΑ παίζει εξαιρετική άμυνα. Έχει κάποιες αδυναμίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οι αντίπαλοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και μας κέρδισαν κατά κράτος σε αρκετά στοιχεία. Πρέπει να συνδυάζονται και άμυνα και επίθεση. Είμαστε βελτιωμένοι επιθετικά γενικά, αλλά στο παιχνίδι αυτό ήμασταν πολύ κακοί».

«Νομίζω αποδείξαμε πως ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ», παρατήρησε στην συνέχεια ο Μαυροκεφαλίδης και επισήμανε: «Κάναμε όμως δύο άσχημα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαν αλλάξει όλα. Μπορούμε να σκεφτούμε πολλά μετά τον αποκλεισμό. Ότι και να πούμε όμως, δεν έχει σημασία πλέον».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ