Μπαρτζώκας: Για να νικήσεις την Ρεάλ εδώ πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω

Μπαρτζώκας: Για να νικήσεις την Ρεάλ εδώ πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ Ευρωλίγκας με μεγάλη ένταση και πολλές φορές με νεύρα και πολλές επαφές», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» συνέχισε: «Η Ρεάλ ξεκίνησε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο σουτάροντας 9/14 τρίποντα έχοντας μάλιστα 2/2 με τον Ρέγες, κάτι που δεν περιμέναμε. Με δύο διαφοροποιήσεις στην άμυνα στην επανάληψη είχαμε τύχη στο ματς, περιορίσαμε την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στο μισό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο».

«Δυστυχώς, όμως, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε κάποιες βολές και για να κερδίσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο Μπαρτζώκας και σχετικά με τον τρίτο αγώνα την Μεγάλη Δευτέρα (21/4) στο ΣΕΦ, που είναι χωρίς… αύριο για την ομάδα του σχολίασε ότι: «Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Θέλουμε να γυρίσουμε εδώ, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και τίποτα άλλο».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ακόμα«Εμείς έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχουμε 7 νέους παίκτες σε σχέση με πέρσι, συν το γεγονός ότι χάσαμε τον βασικό μας πλέι μέικερ τον Λο. Το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και τις ατυχίες που είχαμε, δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Πολλοί από τους παίκτες μας όχι πλέι οφ Ευρωλίγκας δεν είχαν παίξει, αλλά ούτε καν στη διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ