Λοτζέσκι: Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ

Λοτζέσκι: Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ

Η Ρεάλ βρίσκεται στο 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι διατηρεί την πίστη του, τονίζοντας ότι οι Μαδριλένοι δεν είναι ανίκητοι και πώς ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ θα προσπαθήσει να κάνει την ολική επαναφορά.

«Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιο επιθετικοί, είχαμε καλύτερο επιμέρους σκορ, κλείσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πιέσαμε για να κάνουμε την ανατροπή. Δυστυχώς πληρώσαμε κάποια άστοχα μακρινά σουτ που είχαμε, κυρίως στην 3η και τέταρτη περίοδο. Σίγουρα οι πολλές χαμένες βολές που είχαμε σήμερα, έπαιξαν το ρόλο τους προκειμένου να μην τα καταφέρουμε», είπε στο πρώτο του σχόλιο, ο Ματ Λοτζέσκι μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM και συμπλήρωσε για το αν γυρίζει η σειρά:

«Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα και να παίξουμε στον Πειραιά όπως το κάναμε σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τη βοήθεια του κόσμου μας στο ΣΕΦ, μπορούμε σε πρώτη φάση να κάνουμε το 2-1 στη σειρά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για το ολικό comeback».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ