Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα

Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τα ξημερώματα της Πέμπτης και υποδέχθηκε την αποστολή των ερυθρόλευκων, που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και τον επεισοδιακό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε στους παίκτες και τους εξήγησε ότι θεωρεί πετυχημένη τη φετινή χρονιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ακόμα στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ότι: «Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα, η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας! Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα».

«Για μένα, όλη η χρονιά είναι μία επιτυχημένη χρονιά. Αυτό που συνέβη είναι πολύ κακό, μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει, είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα, η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας! Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Είστε επαγγελματίες, συγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχτήκατε γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά και να ξέρετε ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει, μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για τη χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαρώ και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ