Όλα για την πρόκριση στην Τούμπα

Όλα για την πρόκριση στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν τη μάχη τους στην Τούμπα (20:00, OTE SPORT1) για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα στην κατάμεστη Τούμπα προκειμένου να διεκδικήσουν το τρίτο σερί νταμπλ τους. Ο «δικέφαλος» του Βορρά από την άλλη θέλει να ανατρέψει το σκορ για να φτάσει στον τελικό που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά το 2003.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος με την άμυνά του να αποτελείται από τους Βίτορ-Ινσαουράλδε, Σκόνδρα (δεξιά) και Τζαβέλλα (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο και την τριάδα της επίθεσης οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Λούκας (αριστερά) και Αθανασιάδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βούκιτς, Στοχ και Κουλούρης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαντούρο.

Ο Μίτσελ θα επιλέξει σύστημα 4-2-3-1. Την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας θα υπερασπιστεί ο Μέγερι και την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σαλίνο στο δεξί άκρο και Μαρκάνο στο αριστερό. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης, Εντινγκά και πιο μπροστά τους θα παίξουν οι Φουστέρ, Ντομίνγκες, Κάμπελ πίσω από τον προωθημένο Βαλντές.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Χουτετσιώτης, Μπονγκ, Μασάντο, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σάλιακας, Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χολέμπας και Πέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ