Έγκυος η Βούλα Παπαχρήστου

Έγκυος η Βούλα Παπαχρήστου

 

Η απόφαση της Βούλας Παπαχρήστου να σταματήσει προσωρινά τον αθλητισμό δεν εξέπληξε τους δικούς της ανθρώπους και τους συναθλητές της.

Το ξανθό κορίτσι του τριπλούν, που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα πριν από περίπου δύο χρόνια, φαίνεται ότι διανύει την πιο «γλυκιά» περίοδο της ζωής της.

Με μια ανάρτησή της στο facebook το βράδυ της Κυριακής –ενώ είχαν φουντώσει οι πληροφορίες που την ήθελαν να έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ και τον προπονητή της ότι σταματά τις προπονήσεις- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκαθάριζε:

«Επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες σχετικά με το πρόσωπό μου και την αθλητική μου σταδιοδρομία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν αποχωρώ από την ενεργό δράση. Απλώς θα απέχω για κάποιο διάστημα από τους αγώνες για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι χρήζουν απεριόριστου σεβασμού! Την αγάπη μου».

Αυτοί οι προσωπικοί λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αν κάνουν με μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Ζει πλέον τον έρωτα στο πλευρό νεαρού ποδοσφαιριστή ομάδας της Σούπερ Λίγκας διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ