Δάκρυσαν και οι πέτρες για τον Ζοτς

Δάκρυσαν και οι πέτρες για τον Ζοτς

 

Η μεγάλη στιγμή που όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ περίμεναν, ήρθε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, με τον σπουδαίο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τιμάται από την ΚΑΕ και να λυγίζει κλαίγοντας και μιλώντας ελληνικά!

Ο μεγάλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από 13 χρόνια προσφοράς και παρουσίας στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως αναμενόταν υποδέχθηκαν τον αγαπημένο τους Ζοτς εν μέσω αποθέωσης και τραγουδώντας συνεχώς το όνομά του.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το τεράστιο πανό που είχαν κρεμάσει στις κερκίδες του κατάμεστου ΟΑΚΑ.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, σύσσωμοι οι διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πατέρας του Παύλος Γιαννακόπουλος αλλά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκαν στο παρκέ για να βραβεύσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την σπουδαία προσφορά του στην ομάδα.

Πριν από την βράβευση του Ζοτς, προβλήθηκε βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του Σέρβου κόουτς στον πράσινο πάγκο. Την ίδια στιγμή ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζητούσε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φέρει τον Ζοτς πίσω στην ομάδα, με το σύνθημα: “Φερ’ τον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε…” να δονεί το ΟΑΚΑ!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δάκρυσε κατά τις στιγμές της βράβευσης και όταν αγκάλιασε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς παρέλαβε ένα αναμνηστικό κάδρο με φωτογραφικές του στιγμές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τιμητικές πλακέτες από τους συγκινημένους Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο!

Ο Ζοτς παρέλαβε και μια ανθοδέσμη με πράσινα τριαντάφυλλα και κάπου εκεί η συγκίνηση λύγισε και τον Σέρβο ο οποίος σκούπισε τα δάκρυα του! Μετά πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στα ελληνικά λέγοντας: “Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μένα… Σ’ αγαπάω πάρα μα πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την βράβευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: “Ο Ζέλικο είναι κομμάτι της ομάδας, της ζωής του Παναθηναϊκού. Ποτέ δεν θα ξεχαστεί και μακάρι να τον ξαναδούμε κάποια μέρα στο ΟΑΚΑ”. Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του Ζοτς στο ΟΑΚΑ απάντησε: “Θα δούμε…”.

 

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ