Ολυμπιακός και Κηφισιά στον τελικό

Ολυμπιακός και Κηφισιά στον τελικό

Ο Α.Ο. Κηφισιάς και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ μετά τις επιβλητικές νίκες τους κόντρα στους δύο «δικεφάλους» στους σημερινούς ημιτελικούς του final 4 που διεξάγεται στην Καλαμάτα.

Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 στον Β΄ημιτελικό του φάιναλ-4 του 28ου Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό όπου αύριο στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ.

Το συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη έπαιξε υπέροχο βόλεϊ και πίεσε την ΑΕΚ σε σερβίς και μπλοκ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον πασαδόρο της, Δημήτρη Νικολάκη.

 Η ΑΕΚ αγωνίστηκε τελικά χωρίς τον Πέτρο Πέτρογλου που ήταν τραυματίας ενώ η παρθενική παρουσία του Χόρχε Ελγκέτα στον πάγκο της «Ενωσης» (ως στατιστικολόγος) δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Ο Α.Ο.Κηφισιάς στη φετινή σεζόν έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό έχοντας σημειώσει ισάριθμες νίκες, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του Λιγκ Καπ 2012-13 στο Βραχάτι με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 3-0 σετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ