Με θέα το 41ο πρωτάθλημα

Με θέα το 41ο πρωτάθλημα

Στη σκιά του ντέρμπι των «αιωνίων» ζουν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που διεξάγονται απόψε για την 27η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Στις 15:00 ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο κάστρο του τον Άτρομητο και ευελπιστεί σε ακόμα μία νίκη που μπορεί να τον ανεβάσει ακόμα και στην 6η θέση. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπικέι, όπως και τους Μπούντιμιρ, Πόι. Απέναντί του θα έχει την μόνη ομάδα που έχει περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο φέτος. Έστω και αν ήταν για το κύπελλο. Ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα τον Ουμπίδες και τον Γιαννούλη.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα του Εργοτέλη, έχοντας κάνει δύο χαλαρές προπονήσεις μετά την επιστροφή του από την Πορτογαλία. Νάτχο, Χούσεν και Σαλπιγγίδης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή και έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχοντας την ισοπαλία στη Λεωφόρο θα προσπαθήσουν για άλλο ένα «μπαμ», με τον Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας και τον Ρομάνο που εξέτισε την ποινή του.

Επίσης στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος κοντράρεται με την Καλλονή και στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Πανθρακικό.

Στις 19:30 διεξάγεται το παιχνίδι που περιμένει όλη η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο που λίγες μέρες πριν έγραψε μια από τις πιο χρυσές σελίδες του στην Ευρώπη. Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο αντίπαλός του, όσοι βαθμοί και αν τους χωρίζουν, το παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 15:00 NS2

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 17:15 NS3

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 17:15 NS2

Πανιώνιος-Καλλονή 17:15 NS4

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 19:30 NS1

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 NS1

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του πρωταθλήματος

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ