Στην ΟΥΕΦΑ το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Στην ΟΥΕΦΑ το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ιδιαίτερη μνεία κάνει η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι των «αιωνίων» είναι μόνο ένα από τα ντέρμπι που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο.

Στη Γερμανία έχουμε το Μπάγερν – Σάλκε, στην Ολλανδία το Φέγενορντ – Άγιαξ, στην Ιταλία το Μίλαν – Γιουβέντους, στην Ισπανία το Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ. και στη Γαλλία το Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ.

Η αναφορά της ΟΥΕΦΑ για το ελληνικό ντέρμπι:

Ο ανταγωνισμός τους έχει στιγματίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαφορετικές τροχιές.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σίγουρα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού έχει χάσει μόλις τέσσερις βαθμούς στη Σούπερ Λίγκα όλη τη σεζόν και είναι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ την Τρίτη κέρδισε με 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ζήλια, όντας 27 βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τον αρχηγό του, Ζέκα, να τονίζει ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί κίνητρο από μόνο του.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κατάσταση τώρα, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, μέσα στην έδρα του Εμείς, όμως, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που τους κέρδισε αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ