Κάμπελ:«Ο πατέρας μου καθόταν στις κερκίδες»

 Κάμπελ:«Ο πατέρας μου καθόταν στις κερκίδες»

 

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ, μετά την θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η χαρά για τον άσο από την Κόστα Ρίκα, ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς είχε στο πλευρό του, τον πατέρα του.  «Ο πατέρας μου καθόταν στις κερκίδες, και αυτό ήταν η μεγαλύτερη χαρά για μένα », είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο Κάμπελ, ξεκαθάρισε ότι το επόμενο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι εύκολο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο «Θέατρο των Ονείρων».    

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάμπελ, στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Μάντσεστερ, σκόραρε από τα 25 μέτρα, δίνοντας στην ομάδα του σημαντικό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου.

Ο Τζόελ Κάμπελ, αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Αγγλίας.

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ απάντησε: «δεν μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό τώρα, μόλις κερδίσαμε ένα κρίσιμο αγώνα και θέλω να  το απολαύσω».

 

Πηγή BBC.COM

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ