Παράλυτη από τη μέση και κάτω η Κομισάροβα

Παράλυτη από τη μέση και κάτω η Κομισάροβα

Η Μαρία Κομισάροβα δήλωσε ότι είναι παράλυτη από τη μέση και κάτω, μετά τον τραυματισμό της στη διάρκεια προπόνησης για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Η αθλήτρια του ελεύθερου σκι υπέστη κάταγμα και εξάρθρωση σπονδυλικής στήλης, ενώ έκανε προπόνηση στο ski cross στο “Rosa Khutor Extreme Park”, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις και τώρα να βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης στη Γερμανία.

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω, αλλά δεν θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου, επειδή όλοι με έχουν στηρίξει τόσο πολύ» αναφέρει σήμερα η 23χρονη Ρωσίδα στη σελίδα της στο “Instagram” και συμπληρώνει: «Σας ευχαριστώ! Έχουν περάσει 10 ημέρες από τις εγχειρήσεις μου στη σπονδυλική στήλη. Δεν αισθάνομαι το σώμα κάτω από τον αφαλό. Όμως, είμαι δυνατή και ξέρω ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα αναρρώσω!».

Στην Κομισάροβα τοποθετήθηκε μεταλλικό εμφύτευμα στη διάρκεια εξάωρης επέμβασης, σε νοσοκομείο που χτίστηκε ειδικά για τους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, μετά την οποία διακομίσθηκε αεροπορικώς στο Μόναχο για περαιτέρω θεραπεία.

Πριν φύγει από τη Ρωσία την επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ο υπουργός αθλητισμού, Βιτάλι Μούτκο, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το κράτος θα πληρώσει για τη θεραπεία της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ