Πλατινί: Δεν είναι ισορροπημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Πλατινί: Δεν είναι ισορροπημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Μισέλ Πλατινί βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολουθεί την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τη φάση των “32” του Europa League.

«Ήρθα να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και ελπίζω ο καλύτερος να κερδίσει. Έχει περάσει καιρός από την προηγούμενη φορά που βρέθηκα εδώ και είχα υποσχεθεί πως θα επιστρέψω. Έρχομαι από την Αίγυπτο και την Παρασκευή (21/2) θα έχω ραντεβού με τον Έλληνα Πρωθυπουργό», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA στους εκπροσώπους του Τύπου.

Για το αν συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μου είπε ότι έχει ένα χρόνο που ανέλαβε το σύλλογο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Για το γεγονός ότι η Τούμπα μετά από ένα χρόνο μετά τη τιμωρίας είναι γεμάτη: «Το γεγονός ότι έχει πολύ κόσμο το γήπεδο είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Σε θέματα ρατσισμού και ασφαλείας η UEFA δεν κάνει πλάκα. Αλλά από τι στιγμή που είναι γεμάτο το γήπεδο, σημαίνει ότι όλα πάνε καλά».

Για τις συζητήσεις με την ΕΠΟ: «Η Ελλάδα αυτούς του έξι μήνες προεδρεύει στην ευρωπαϊκή κοινότητα και εμείς κάθε έξι μήνες επισκεπτόμαστε αυτές τις χώρες. Έχουμε στείλει την ατζέντα για το τι θα συζητηθεί αύριο (21/2) και αυτό θα γίνει».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν είναι ισορροπημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας σύλλογος που έχει κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει και οι υπόλοιποι σύλλογοι να προχωρήσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ