Ποιος θα «τσικνίσει» ποιον στο ΟΑΚΑ

Ποιος θα «τσικνίσει» ποιον στο ΟΑΚΑ

«Τιτανομαχία» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων απόψε (21:45, ΔΤ, pamesports.gr), μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκό φόντο.

Ματς-φωτιά χαρακτηρίζεται το συγκεκριμένο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, με τους πράσινους να «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη. Αυτό γιατί αν χάσουν θα είναι η 4η συνεχόμενη ήττα και τότε θα δυσκολέψουν αρκετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά, ενώ κινδυνεύουν να διασταυρωθούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση κατάληψης της 4ης θέσης.

Το ροζ φύλλο θέλει και ο Ολυμπιακός για να κάνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην 2η θέση του ομίλου. Η παράδοση δείχνει… κόκκινο, καθώς σε επτά αναμετρήσεις στην Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι έχουν νικήσει στις πέντε.

Δίχως προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ανάμεσά τους και τον Τζέιμς Γκιστ που ξεπέρασε το τράβηγμα που τον ταλαιπωρούσε στους προσαγωγούς. Μετά την προπόνηση, η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο, όπως συνηθίζει πριν από όλα τα κρίσιμα ματς.

Πάνοπλοι θα είναι και οι Πρωταθλητές Ευρώπης, που πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση τους υπό το βλέμμα των δύο αφεντικών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου,όπως συνηθίζουν πριν από τα κρίσιμα ματς των Πειραιωτών.Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία). Διαβάστε εδώ την… προϊστορία του διαιτητικού τρίο με τους «αιώνιους».

Πηγή: pamespors.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ