Μάχη «αετών» στην Τούμπα

Μάχη «αετών» στην Τούμπα

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει απόψε (20:00, ΑΝΤ1,pamesports.gr) ξανά ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν άλλον αετό, αυτό της Μπενφίκα, και θέλει να πάρει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς της Λισαβόνας.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλό, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όμως οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να τα αφήσουν όλα αυτά στην άκρη και να δώσουν τη μάχη τους.

Η Μπενφίκα σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Είναι η περσινή φιναλίστ του Europa League και πρωτοπόρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η αετοί δεν έχουν ήττα στα τελευταία 18 ματς.

Έχουν δεχτεί μόνο 1 γκολ στα τελευταία 11, στο μοναδικό ματς που δε νίκησαν. Οι 6 από τις τελευταίες 10 νίκες έχουν έρθει με 2-0, το σκορ της καλής ομάδας όπως λένε οι ειδικοί. Με 2-0 επικράτησαν και στα ντέρμπι που έδωσαν μέσα στο 2014, με Πόρτο και Σπόρτινγκ. Σε δύο αναμετρήσεις που κυριάρχησαν απόλυτα. Και κάπως έτσι βρίσκονται πρώτοι, στο +4 από τους Δράκους και στο +5 από την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ .Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ολοκλήρωσε αήττητος τη φάση των ομίλων, πίσω από την Άλκμααρ, πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο.Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντούρο, με εσωτερικούς μέσους τους Λάζαρ και Κάτσε. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Ζόρζε Ζεσούς παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Όπως και ο Στέφενς έχει και εκείνος βασικές απουσίες, όπως του Καρντόσο, του Γκαϊτάν και του Γκαράι. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Όμπλακ, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ και Σικέιρα.Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, με τους Αμορίμ και Μάρκοβιτς ως στηρίγματα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουλεϊμάνι, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκο και Λίμα.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ