Παράσχος: Κάναμε κατάθεση ψυχής

Παράσχος: Κάναμε κατάθεση ψυχής

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά στάθηκε κυρίως στην προσπάθεια των παικτών του και στο ότι πάλεψαν μέχρι το τέλος για την πρόκριση.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, παρά την κούραση από την Κυριακή. Κάναμε και σήμερα κατάθεση ψυχής. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση και μετά την ισοφάριση. Θα ήταν μεγάλος άθλος, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Δόθηκε αυτό το πέναλτι, δεν ξέρω αν ήταν. Μας αφήνει ικανοποίηση που κοντράραμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό και δεν μπόρεσε να μας νικήσει. Συγχαρητήρια στα παιδιά που συγκράτησαν τα νεύρα τους και βγάλαμε χωρίς απώλειες το παιχνίδι. Παρά τις απουσίες μας παίξαμε στα ίσα τον Ολυμπιακό και παραλίγο να τα καταφέρουμε. Χάσαμε και τον Καραμάνο με θλάση, ήταν δύσκολο. Αλλά κάναμε ευκαιρίες στο τέλος, με τον Δημούτσο, με την κεφαλιά του Μπρίτο».

Σε ερώτηση για τα κλάματα του Μπάλλα μετά το ματς: «Εντάξει, είναι λογικό, ο Μπάλλας αισθανόταν άσχημα για το πέναλτι επειδή είχε μόλις μπει στο παιχνίδι και έγινε αυτή η φάση».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ