Μίτσελ: Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση

Μίτσελ: Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την πρόκριση

Για δίκαιη πρόκριση έκανε λόγο ο Μίτσελ αμέσως μετά το 1-1 στο Περιστέρι.

Η δήλωση του Ισπανού τεχνικού στην κάμερα του OTE:

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη πρόκριση αλλά δίκαιη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε να περάσουμε».

Στη συνέντευξη Τύπου στο Περιστέρι ο Μίτσελ έδειξε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος .

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Ξέραμε ότι θα ήταν μια σκληρή αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος παλεύει και δε χαρίζει τίποτα, αλλά πιστεύω ότι συνολικά στα δύο ματς ήμασταν καλύτεροι και η πρόκριση ήρθε δίκαια. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά και τότε και σήμερα ο Σηφάκης ήταν εξαιρετικός. Παίξαμε καλά και αγωνιστήκαμε και στα δύο παιχνίδια κι αυτό είναι σημαντικό.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Παρότι χάναμε στο ημίχρονο οι παίκτες ήταν ήρεμοι. Υπάρχουν παίκτες που άγγιξαν την τελειότητα, ο Ολαϊτάν π.χ. ήταν καταπληκτικός. Πίσω δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου και δεν κάναμε λάθη και εγώ προσωπικά προτιμάω να βλέπω την ομάδα στο επίπεδο που ήταν σήμερα, παρά όπως την είδα στη Βέροια που κάναμε μια μεγάλη σε σκορ νίκη».

Για τον Εντινγκά: «Όλοι έχουν ευκαιρίες και αν τις εκμεταλλεύονται θα παίζουν. Ο Εντινγκά σήμερα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του».

Για το αν θα βοηθήσουν αυτά τα ματς ενόψει Μάντσεστερ: «Πίεση υπάρχει πάντα, καθημερινά στις προπονήσεις μας. Για εμάς το παιχνίδι σήμερα έχει γεύση νίκης. Δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ