Ύμνοι Μίτσελ για Ολαϊτάν

 

Ύμνοι Μίτσελ για Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, όλα στο τελευταίο δίμηνο, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί ιδανικό αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στο σκοράρισμα καθώς δεν έχει σταματήσει να βάζει γκολ μετά τον τραυματισμό του Έλληνα επιθετικού στο Παρίσι.

Ο Μίτσελ για άλλη μια φορά αποθέωσε τον Νιγηριανό επιθετικό, καθώς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Βέροιας ευχήθηκε δημοσίως να είχε κι άλλους παίκτες σαν τον Ολαϊτάν.

«Είναι ένας βασικός και σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μήτρογλου και τα καταφέρνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μακάρι να είχα στην ομάδα και άλλους παίκτες σαν τον Ολαϊτάν», δήλωσε ο Ισπανός, ενώ για το παιχνίδι και την ευρεία νίκη της ομάδας του τόνισε:

«Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Βέβαια το σκορ είναι βαρύ για την Βέροια. Πιστεύω ότι δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο Β’ μέρος. Στο Α’ δεν ήμασταν στο επίπεδο που έχουμε προπονηθεί και έχουμε συνηθίσει να είμαστε. Στην επανάληψη κατάλαβαν οι παίκτες ότι εάν παίζουμε ως ομάδα μπορούμε να παρουσιάζουμε ωραίο παιχνίδι και να παίρνουμε καλό αποτέλεσμα».

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ