Υποψήφιος για τη Γιουνάιτεντ ο Κυριάκος

Υποψήφιος για τη Γιουνάιτεντ ο Κυριάκος

Ο Νεμάνια Βίντιτς, ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ με σκοπό να ανακαλύψει νέες προκλήσεις. Ο Σέρβος αμυντικός μετά από 8 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν και μαζί με εκείνον ίσως αποχωρήσουν οι Φέρντιναντ και Εβρά.

Η Dailymail αναφέρει 11 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των κόκκινων διάβολων για το καλοκαίρι και ανάμεσά στα ονόματα που γράφτηκαν, είναι και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

«Ο 21χρονος Έλληνας μπακ παρακολουθείται από όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά οι τραυματισμοί στο γόνατο του κόστισαν μία μεταγραφή στη Λίβερπουλ πέρσι. Τώρα όμως είναι πάλι καλά και θέλει να εντυπωσιάσει», αναφέρει για τον Παπαδόπουλο η Daily Mail που δίνει 40% πιθανότητες για να συμβεί η μετεγγραφή.

Σημειώνεται ότι, το όνομα του Έλληνα διεθνή της Σάλκε φιγουράρει μαζί με εκείνα των Μανγκαλά (Πόρτο), Σχαρ (Βασιλεία), Χ. Μαρτίνες (Μπάγερν Μ.), Γκαράι (Μπενφίκα), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Ταχ (Αμβούργο), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μ.), Μπενατιά (Ρόμα), Ίνιγο Μαρτίνεθ (Ρεάλ Σοσιεδάδ) και Ντένσβιλ (Άγιαξ).

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του δημοσιεύματος, περισσότερες πιθανότητες δίνονται  στους Ίνιγο Μαρτίνεθ και Ταχ, ωστόσο αν φύγει και ο Φέρνιναντ τότε ίσως ο Παπαδόπουλος, φορέσει την φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

 

Πηγή pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ