Μίτσελ: Να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7

Μίτσελ: Να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7

Το Σάββατο συμπληρώνονται 33 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 και ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Βέροια για να πάρει μία νίκη αφιερωμένη στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι, την κίνηση του συλλόγου να συμπαρασταθεί εμπράκτως στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, όπως και για την τεράστια ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μάντσεστερ.

Η συνέντευξη του Μίτσελ στη NOVA:

Κύριε Μίτσελ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βέροια την ημέρα που συμπληρώνονται 33 χρόνια από την τραγωδία στη Θύρα 7. Φαντάζομαι το λιγότερο που θα θέλατε να κάνετε είναι να επικρατήσατε στη Βέροια και να αφιερώσετε τη νίκη στα θύματα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής τραγωδίας των ελληνικών γηπέδων.

«Πραγματικά είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για τον σύλλογο. Είναι μία ημέρα – σύμβολο για τον σύλλογο στην οποία συγκεντρώνονται δύο πράγματα: πρώτον, εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στα θύματα. Αλλά και γιατί ο σύλλογος αυτός επιδιώκει να κερδίζει όπου και αν αγωνίζεται».

Για τη Βέροια τι εικόνα έχετε; Το γεγονός πως ψάχνει βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, δυσχεραίνει το έργο σας;

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος και σε ποια αγωνιστική βρισκόμαστε στη διάρκεια του πρωταθλήματος, θέλουμε όπου κι αν παίζουμε να πηγαίνουμε για τη νίκη. Μπορεί να φαίνεται εύκολος ο στόχος μας λόγω της βαθμολογικής διαφοράς ανάμεσα στη Βέροια και τον Ολυμπιακό και εξαιτίας ορισμένων ανωμαλιών που έχει ο αντίπαλός μας φέτος, όμως στο ποδόσφαιρο το πιο εύκολο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, δύσκολο.

Θα ήταν κάτι πολύ άσχημο για εμάς να μην αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και με την απαιτούμενη συγκέντρωση το παιχνίδι με την Βέροια. Θα ήταν κάτι που θα μίλαγε πολύ άσχημα για εμάς».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ