«Κόκκινος διάβολος» ο Χουάν Μάτα

«Κόκκινος διάβολος» ο Χουάν Μάτα

Ο Χουάν Μάτα είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποτελεί μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της αφού κόστισε 45 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος playmaker μετά από 135 αγώνες και 32 γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι, ανήκει στους Κόκκινους Διαβόλους που έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό-ρεκόρ που αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Γιουνάιτεντ. Πέρασα πολύ ευτυχισμένα χρόνια στην Τσέλσι, όμως είχε έρθει η ώρα για μία νέα πρόκληση. Η Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος για μένα και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέρος στη νέα ιστορία του συλλόγου» είπε ο αριστεροπόδαρος άσος. «Η Τσέλσι είναι κορυφαίο κλαμπ και έχω πολλούς φίλους εκεί, όμως δεν μπορείς να πεις όχι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν βλέπω την ώρα να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα να έχουν επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε. «Ο Χουάν είναι από τους καλύτερους playmaker σήμερα και είναι υπάρχει μεγάλη ικανοποιήση που εξασφαλίσαμε την υπογραφή του. Ηταν καθοριστικός στις πρόσφατες επιτυχίες της Τσέλσι, με 28 ασίστ και 32 γκολ σε δύο σεζόν στην Premier League. Εντυπωσιάστηκα με τον ενθουσιασμό που έδειξε για να είναι μέλος της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας εκτιμούν τον Χουάν εδώ και κάποιο καιρό -πάντα έπαιζε καλά κόντρα σε εμάς- και ξέρω θα τους αρέσει που θα τον δουν με τα Κόκκινα της Γιουνάιτεντ, αρχής γενομένης από την Τρίτη».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ