Άλλος για Ευρώπη και άλλος για παραμονή

Άλλος για Ευρώπη και άλλος για παραμονή

Καλλονή εναντίον Απόλλωνα για την παραμονή, Ατρόμητος εναντίον ΠΑΣ και Παναθηναϊκός εναντίον Πλατανιά με τους γηπεδούχους να βλέπουν Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους τη σωτηρία.

Καλλονή – Απόλλων (ΟΑΚΑ, 15:00)

Με τους νεοαποκτηθέντες, Καλτσά και Γιορέντε θα παραταχθεί η Καλλονή απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λεάντρο Πίντο και Γιάννη Σιδεράκη για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.

Η αποστολή: Μάππας, Ντάμπος, Βαλιός, Κεϊτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Χογκ, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Καλτσάς.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα, στην 18άδα είναι κανονικά ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Άλβαρεζ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Λόρι Σάντσεζ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Τζόρβα, Γουμάγια, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Λουσέρο, Πετρόπουλο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ, Καμαρά, Μπάρκογλου και Άμπροουζ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σόουζα, Κόρμπος και ο τιμωρημένος Άλβαρεζ.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 17:15)

Χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Παράσχο να επιλέγει τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

Αντίθετα, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, που θα είναι υπηρεσιακός προπονητής μετά την απόλυση του Σάκη Τσιώλη,  επέλεξε τους εξής δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ilic, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Acosta, Αυγενικού, Struna, Χαρίσης, Σκόνδρας,  Ρουμπουλάκου, Γιάκος, Κρητικός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι με κάρτες Λίλα, Τζημόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Βίλα και Σονγκό, καθώς και οι Βινσέντο και Τσάβεζ οι οποίοι απουσιάζουν με άδεια από τα Γιάννενα.

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς (“Απόστολος Νικολαΐδης”, 19:30)

Για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μένει εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού. Το κάταγμα στο μετατάρσιο του χεριού του στις 5 Ιανουαρίου τον έχει κρατήσει 20 ημέρες εκτός, αν και προπονείται κανονικά εδώ και μέρες. Κάτι το οποίο φουντώνει τη φημολογία ότι ο «Σίφο» αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια στιγμή, εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ντέιβιντ Μέντες και ο άρρωστος με ίωση, Χρήστος Δώνης . Αργεί ακόμα ο Μλάντεν Πέτριτς. Αντίθετα ο Γιώργος Κουτρουμπής τα κατάφερε να προπονηθεί και ελλείψει άλλου διαθέσιμου στόπερ πλην των Τριανταφυλλόπουλου, Ρισβάνη, μπήκε στην αποστολή.

Στη 19μελη αποστολή του αγώνα βρίσκονται οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ