Μπαρτζώκας: Πολύ πειστική η εμφάνισή μας

Μπαρτζώκας: Πολύ πειστική η εμφάνισή μας

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βιτόρια και την εμφατική νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα (89-70), δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Το πιο σημαντικό για την ομάδα μας ήταν η επιστροφή του Πέτγουεϊ, γιατί έκανε πιο φυσιολογικό το ροτέισον μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπαρτζώκα στην τηλεόραση της Nova, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Βιτόρια.

«Κάναμε μια πολύ πειστική εμφάνιση για τριάντα λεπτά. Ήμασταν πολύ αποφασιστικοί στην επίθεση και στην άμυνα κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στο πάσινγκ γκέιμ της Λαμποράλ, που είναι το δυνατό σημείο της. Γενικά, ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όλα τα προβλήματα που μας έβαλε ο αντίπαλος», τόνισε στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας:

«Από την καλή άμυνα μας τρέξαμε στην επίθεση και όταν ο Ολυμπιακός τρέχει είναι πολύ καλή ομάδα. Προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ο Κόλινς βοήθησε αμυντικά, αλλά η φόρμα του αυτή την στιγμή είναι για δέκα λεπτά. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η παρουσία του Κατσίβελη. Περιμένω πιο ποιοτικό τον Σλούκα. Εάν το «βάθος» μας είναι μεγάλο, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ