Ομπράντοβιτς: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό

Ομπράντοβιτς: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό

 

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, παρά τα λάθη που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στον Παναθηναϊκό, έδωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά την πρώτη συνάντηση με τους «πράσινους» ως αντίπαλος.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση», ήταν τα πρώτα λόγια του «Ζοτς», ο οποίος επισήμανε ότι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, παίζοντας επιθετική άμυνα και κάνοντας ορισμένες καλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κι ειδικά στα κρίσιμα σημεία κάναμε ανόητα λάθη, που έδωσαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Στο τέλος θέλαμε να δώσουμε ένταση στο παιχνίδι, αλλά δεν τα… καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, καθώς έπαιξε πολύ καλά. Παράλληλα, όμως, θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου, που προσπάθησαν σκληρά και κέρδισαν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι».

«Βέβαια και το επόμενο ματς στο Μιλάνο είναι πολύ σημαντικό για εμάς», συνέχισε ο Ομπράντοβιτς και τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας, που γέμισε στο γήπεδο. Είμαστε απ’ τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρωλίγκα που παίζουμε σε μία κατάμεστη έδρα κι αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ