Η MP4-29 πέρασε τo crash test

Η MP4-29 πέρασε τo crash test

Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα ότι πέρασε το crash test της FIA και ότι θα πάρει μέρος στις δοκιμές της Jerez. Παλαιότερα οι ομάδες δεν ήταν υποχρεωμένες να περάσουν το τεστ ασφαλείας της FIA πριν τις δοκιμές εξέλιξης, αλλά το 2012 ο κανόνας αυτός άλλαξε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Jonathan Neale δήλωσε:

«Σε αυτό το στάδιο, όπου τα μονοθέσια δεν έχουν καν παρουσιαστεί, πόσο μάλλον δοκιμαστεί, κανείς δεν μπορεί να δηλώσει με σιγουριά αν είναι ανταγωνιστικός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι αυτό που περιμένουν όλοι να πω: δουλεύουμε σκληρά και αντιμετωπίζουμε ευθέως όλες τις προκλήσεις. Κάνουμε πολύ καλή πρόοδο.

Πριν με ρωτήσετε για το crash test, να πω πως σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι λογικό από τις ομάδες να πιέζουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να πάρουν την μέγιστη δυνατή απόδοση (από τα μονοθέσιά τους). Τα crash test δεν είναι κάτι το διαφορετικό. Όπως και να’ χει τα περάσαμε.»

Σύμφωνα με το autoblog.gr, οι υπόλοιπες φήμες που περιτριγυρίζουν την ομάδα από το Woking, έχουν να κάνουν με την πιθανή απουσία του Martin Whitmarsh από τις δοκιμές της Jerez και την αντικατάστασή του από τον Sam Michael, όσον αφορά την επίβλεψη των δοκιμών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ