«Αιώνια μάχη» για το πλεονέκτημα

«Αιώνια μάχη» για το πλεονέκτημα

Τα βλέμματα όλης της Ευρώπης πρόκειται να τραβήξει το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στο μπάσκετ για το 2014 (19:30, pamesports. ΔΤ). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και με νίκη «κλειδώνει» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δείχνουν τον τελευταίο μήνα να έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό και πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Επανέκτησαν την πρωτιά στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είναι αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές στο ΤOP 16. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν πάνοπλοι και θα ήθελαν να επαναλάβουν την εικόνα του ημιτελικού του Κυπέλλου τον Δεκέμβριο, όπου και απέκλεισαν τους αντιπάλους τους.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αγωνιστική «κοιλιά», επηρεασμένος ιδιαίτερα από τα προβλήματα τραυματισμών. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν στην Ευρωλίγκα και το άηττητο της έδρας από τη Μπαρτσελόνα και ψάχνουν τρόπο για άμεση ανάταση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα αποκτήματα, τον Κόλινς και τον Μουν, αλλά και τον Αγραβάνη που έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 106 φορές στο παρελθόν στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ και το «τριφύλλι» έχει το προβάδισμα στα ροζ φύλλα (59-47).

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ