Φουλ επίθεση για νέο σερί και στόπερ

Φουλ επίθεση για νέο σερί και στόπερ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα (17.15, Καραϊσκάκη, NOVA, REAL FM, pamesports.gr), σε ένα πολύ φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, με σκοπό να αρχίσει ένα νέο σερί νικών απέναντι στον Λεβαδειακό μετά τη διακοπή του προηγούμενου στο Περιστέρι.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ετοιμάζονται για θεαματικό παιχνίδι, μα πάνω απ’ όλα για τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν την απόσταση από τον ΠΑΟΚ και να περιμένουν τι θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Νέα Σμύρνη, μήπως αυξηθεί πάλι η διαφορά.

Νέα πρόσωπα θα έχει η ενδεκάδα με την επιστροφή του Σαβιόλα, του Σάμαρη, του Βάις και όπως όλα δείχνουν των Μήτρογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει ένα πολύ επιθετικό σχήμα με Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Χολέβα, Μανωλά, Αβραάμ, Σάμαρη, Μανιάτη, Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Με υποψήφιους βέβαια και τους άλλους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, τον Φουστέρ, τον Τσόρι, τον Μασάντο, τον Μπονγκ, τον Ολαίτάν, τον Εντινγκά, ενω΄ο Μέγιερι θα είναι αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Εκτός 18αδας έχει τους Πελέ και Σαλίνο, όπως και τους Σιόβα, Τόρες, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, Κάρολ.

Στα μεταγραφικά υπάρχει κινητικότητα, με πολλά ονόματα να ακούγονται και την κατάσταση να ξεκαθαρίζει την επόμενη εβδομάδα. Στο προσκήνιο πάντα οι Λουγκάνο, Μπουρντίσο, Μαρκάνο, Πεϊσίνοβιτς, αλλά και αρκετοί άλλοι παίκτες από Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ολυμπιακός προσπαθεί για έναν εκ των στόπερ της Λιλ, τον Μπάσα ή τον Ρόζεναλ, ενώ στην Ουκρανία γράφουν για τον Τσιγκρίνσκι (που είχε περάσει και από την Μπαρτσελόνα), αλλά και τον ομογενή Κατσερίδη. Ενώ καθημερινά προτείνονται πολλοί παίκτες, με τις επαφές ανάμεσα σε Μίτσελ και διοίκηση να είναι σε εξέλιξη για τις τελικές αποφάσεις.

Προέχει, όμως, το ματς με τον Λεβαδειακό με τον οποίο στο Φάληρο ο Ολυμπιακός έχει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες στην προϊστορία τους.

Οι πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση για κλείσιμο μέρους της εξέδρας των οργανωμένων στο ματς με την Μάντσεστερ.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ