Σκέψεις ΠΑΟ για ενεργοποίηση Ζιλμπέρτο

Σκέψεις ΠΑΟ για ενεργοποίηση Ζιλμπέρτο

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Ζιλμπέρτο Σίλβα πλησιάζει στο τέλος της και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να του προτείνουν θέση σκάουτ στη Βραζιλία.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το διαζύγιο του Τριφυλλιού με τον Βραζιλιάνο άσο πριν από 2,5 χρόνια, οι «πράσινοι» άφησαν ορθάνοιχτες της πόρτες για την επιστροφή του στην παναθηναϊκή οικογένεια και μία μελλοντική συνεργασία. Και δεν αποκλείεται αυτή η στιγμή να πλησιάζει κι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεργαστεί εκ νέου με την πρώην ομάδα του.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα άλλωστε δεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην Ατλέτικο Μινέιρο με την οποία κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Κόπα Λιμπερταδόρες και τα σενάρια που τον θέλουν να «κρεμάει» τα παπούτσια του το ερχόμενο καλοκαίρι βάζοντας τέλος στην τεράστια καριέρα του, δίνουν και παίρνουν. Ήδη εξάλλου έχει υπογράψει συμβόλαιο με το ESPN για να σχολιάζει τα παιχνίδια της Βραζιλίας στο Μουντιάλ.

Έτσι στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι «γεννήθηκαν» οι πρώτες σκέψεις για την ενεργοποίηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, σύμφωνα με το «Goal». Αυτό, στο γενικότερο πλαίσιο συνεργασιών και αξιοποίησης σπουδαίων παικτών που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.

Συγκεκριμένα θέλουν να προτείνουν στον Ζιλμπέρτο να γίνει το… μάτι του συλλόγου στη Βραζιλία, όπου ως γνωστόν υπάρχουν εκατοντάδες «λαβράκια». Παράλληλα στο Τριφύλλι έχουν μακροπρόθεσμο στόχο ένα δίκτυο ακαδημιών στη «χώρα του καφέ» και θα ήθελαν ο Βραζιλιάνος να γίνει ο επικεφαλής αυτού του εγχειρήματος.

Μάλιστα ήδη φαίνεται πως έγινε η πρώτη κρούση πριν από λίγο καιρό στον άλλοτε αρχηγό της «σελεσάο», σε επίπεδο διερευνητικής επαφής κι ο 37χρονος άσος δεν ήταν αρνητικός, ιδίως από τη στιγμή που δεν θα χρειαζόταν να φύγει με την οικογένειά του από τη Βραζιλία. Όλα αυτά ωστόσο προοπτική να το συζητήσει την κατάλληλη στιγμή…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ