Στον ΠΑΟΚ από τώρα ο Μάρτενς

Στον ΠΑΟΚ από τώρα ο Μάρτενς

«Ασπρόμαυρος» από τώρα ο Μάαρτεν Μάρτενς, αφού ο ΠΑΟΚ τα βρήκε στις 300 χιλ. ευρώ με την Άλκμααρ κι ο Βέλγος έρχεται στην Ελλάδα.

Η συμφωνία του Δικεφάλου με τον Βέλγο άσο ήταν δεδομένη για το καλοκαίρι, ωστόσο ο 29χρονος μέσος θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης από τον Γενάρη. Παρά τη διαφορά που χώριζε τους «ασπρόμαυρους» με την Άλκμααρ η οποία αξίωνε περί το μισό εκατ. ευρώ για να αφήσει τον παίκτη να φύγει τώρα, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις 300 χιλ. ευρώ κι ο Μάρτενς ετοιμάζει… βαλίτσες για Ελλάδα.

Ο Βέλγος εξάλλου πίεζε τις τελευταίες ημέρες την Άλκμααρ για να φύγει από τώρα και παρά την επιθυμία του Άντβοκαατ να τον έχει ως το καλοκαίρι, ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε όπως σημειώνουν οι Ολλανδοί πως η καλύτερη λύση ήταν να φύγει τώρα για την Ελλάδα ο Μάρτενς.

Φυσικά εκπληρώνεται και η μεγάλη επιθυμία του Στέφενς, ο οποίος σε σχετική ερώτηση μετά το ματς με τον Παναιτωλικό για το πότε θα τον ήθελε στην ομάδα του, απάντησε… χθες! Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία του 29χρονου άσου με τον ΠΑΟΚ είναι ως το καλοκαίρι του 2016 και οι απολαβές του θα φτάνουν τις 700 χιλ. ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ