Νίκη του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια

Νίκη του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια

Τεράστιας σημασίας νίκη στη Βιτόρια επί της Λαμποράλ Κούτσα σημείωσε ο Παναθηναϊκός (72-64), κάνοντας το δύο στα δύο στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Παλικαρίσιο διπλό, που τον κρατά στην πρώτη θέση του ομίλου του με μόνη συγκάτοικο τη Μπαρτσελόνα, σημείωσαν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, οι οποίοι αρχίζουν να δείχνουν το γνωστό καλό τους πρόσωπο στην Ευρωλίγκα.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική βραδιά τους Λάσμε (20) και Κάρι (10), ενώ άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Διαμαντίδης και Γκιστ.

Οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι στην 4η περίοδο και κατάφεραν να εξασφαλίσουν διαφορά πέντε πόντων, την οποία αρχικά διατήρησαν και με το πέρας του χρόνου διεύρυναν.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος περιμένει τώρα την Εφές και με νίκη στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή, θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Αν και βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να νιώσει κάποια ομάδα φαβορί για πρόκριση, δεδομένου ότι ο όμιλος είναι εξαιρετικά δύσκολος και ανταγωνιστικός.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 32-34, 52-48, 64-72.

ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (Σκαριόλο): Μαινόλντι, Νοτσιόνι 8, Ποέτα , Βαν Όστρουμ , Χάνγκα 6, Ντιόπ 2, Χοτζ, Σαν Εμετέριο 7, Πλάις 17, Ερτέλ 13(1), Γέλινεκ 6(2), Κοζέρ 5(1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 5(1), Κάρι 10(2), Μπατίστ 4, Φώτσης 5(1), Ούκιτς 4, Λάσμε 20, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 12(2), Γκιστ 10, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 2

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ