Επεισόδια διαρκείας στο Αιγάλεω

Επεισόδια διαρκείας στο Αιγάλεω

Εκτός από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης επικράτησε χάος στο γήπεδο. Μετά από τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και της αστυνομίας τα…αίματα άναψαν τόσο με το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, με το οποίο η Ένωση ισοφάρισε σε 1-1, όσο και με το δεύτερο γκολ της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα.

Οπαδοί εισέβαλαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθησαν ξανά συμπλοκές, τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας όμως το ματς διεκόπη ύστερα από απόφαση του διαιτητή, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια. Εν συνεχεία βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε συνέχεια στο ματς για δέκα δευτερόλεπτα και ύστερα σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει «πεδίο μάχης», καθώς η μία περιοχή του γηπέδου είναι γεμάτη από καθίσματα τα οποία ξήλωσαν και εκτόξευσαν οι οπαδοί. Μάλιστα, στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Αιγάλεω εκδηλώθηκε φωτιά. Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο κέντρο του γηπέδου, την ώρα που γύρω τους επικρατούσε χάος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ