Γιαννακόπουλος: Παντοκράτορας του μπάσκετ ο ΠΑΟ

Γιαννακόπουλος: Παντοκράτορας του μπάσκετ ο ΠΑΟ

Πανευτυχής ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου και τόνισε ότι ο Άρης είναι ο αυτοκράτορας, αλλά η ομάδα του είναι ο παντοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM:

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για το αν η πρόκριση είναι η απάντηση για όσους δεν στηρίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι»!

Για την ΠΑΕ: «Γίνετε μία εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Από και πέρα σήμερα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου κι έπειτα θα δούμε κι εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για τους λίγους ανεγκέφαλους που προκαλούν επεισόδια: «Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ