Μίτσελ: Μια τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη

Μίτσελ: Μια τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ αναγνώρισε το μεγαλείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως επισήμανε ότι και τον περασμένο καλοκαίρι ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν στην σημερινή κλήρωση.

«Είναι ένα φανταστικός προημιτελικός Μας αρέσει να παίζουμε σε μυθικά στάδια. Θα έρθει μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδό μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε:

«Φυσικά και δεν είναι το ίδιο όπως με τον Φέργκιουσον αλλά είναι τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη. Δείτε το δυναμικό της και θα καλάβετε γιατί μιλάμε».

Οσον αφορά τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να προκριθεί, ο Μίτσελ τόνισε: «Θα επαναλάβω ότι είπα και τον περασμένο Αύγουστο. Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε σήμερα εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία όπως κάναμε μέχρι τώρα».

Ο Μίτσελ είπε ακόμη:

Για την αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού με τις Αγγλικές ομάδες: «Δεν ξέρω αν πάει καλά το κεφάλι μου αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Τόσες παραδόσεις σπάσαμε φέτος, γιατί όχι άλλη μια. Εχουμε δύο μήνες μπροστά μας. Θα δουλέψουμε όπως μέχρι τώρα. Εχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας. Ξέρουμε πως είναι ήδη μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ αλλά αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να ονειρευόμαστε.

Για το ενδεχόμενο να εισηγηθεί μεταγραφές: «Οχι. Είμαστε ικανοποιημένοι με ότι έχοιυμε και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές θα σταθούν στο ύψος τους. Αν οι παίκτες μου δεν θέλουν άλλο προπονητή τότε γιατί να θέλω εγώ άλλους παίκτες».

Για την αλλαγή προπονητή στη Μάντσεστερ: «Για να προσαρμοστεί ο καινούργιος προπονητής χρειάζεται να σκεφτεί το μέγεθος του συλλόγου και τους παίκτες που έχει. Σίγουρα ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ δεν θα είναι το κλειδί για εμάς».

Για τις πιθανότητες η Μάντσεστερ να μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και να ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Πιστεύω αν μι α ομάδα χάσει τον ρυθμό της αυτό δεν είναι καλό. Οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν μάθει να αγωνίζονται συνεχώς.

Για την κλήρωση των Ισπανικών ομάδων: «Οι ομάδες της Μαδρίτης είναι φαβορί. Για την Μπαρτσελόνα είναι 5–50. Η Σίτι βάζει πολλά γκολ στην έδρα της και η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στην άμυνα».

Για τα… ποσοστά του Ολυμπιακού: «Αφού δεν έχει ξεκινήσει ο προκριματικός είμαστε στο 50-50. Στο πρώτο ματς είμαστε το φαβορί γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν έχουμε πιθανότητες. Ετσι θα προσπαθήσουμε. Μέχρι την επόμενη κλήρωση οι φίλαθλοι πρέπει να απολαύσουν αυτά τα ματς. Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Ολυμπιακό και πρέπει να την ευχαριστηθούμε. Με όλο τον σεβασμό εμείς θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε όπως αξίζει».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ