ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Εργοτέλη και με δύο τέρματα του Ντε Βινσέντι (11′ πεν., 51′), έφτασε στη νίκη με 2-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι από την αρχή της αναμέτρησης και προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους και να απειλήσουν την εστία του Αθανασίου.

Ο Τόμας ντε Βινσέντι αποτέλεσε τον άνθρωπο του αγώνα καθώς εκτός από το γεγονός ότι δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και με τα δύο τέρματα έφτασε τα τέσσερα γκολ σε εννέα αγώνες.

Στο 63′ Μπαντιμπανγκά βρήκε δίχτυα, αλλά ο βοηθός τον καταλόγισε -λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ έφτασε τους 20 βαθμούς, μια “ανάσα” (έναν βαθμό) δηλαδή από την προνομιούχο πρώτη πεντάδα.

Οι συνθέσεις:ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Βίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες (71′ Σκόνδρας), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (83′ Ρουμπουλάκου), Ίλιτς (87′ Κρητικός).

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής (73′ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Κοζορώνης (58′ Μπουχαλάκης), Πελέ, Χαντί (64′ Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ