Με στόχο το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Με στόχο το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έχει ηττηθεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν και θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στη Σιένα. Βαθμολογικό κίνητρο για τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν υπάρχει, καθώς είναι σίγουρα πρώτοι, ενώ παράγοντας που θα επηρεάσει τους παίκτες είναι και το γεγονός πως το ΣΕΦ θα είναι άδειο, λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά, απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργος Πρίντεζης, ωστόσο, τα… ευχάριστα έρχονται από τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται ξανά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων», αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον ώμο τον τελευταίο μήνα.

Από την άλλη, η Σιένα ναι μεν δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, υπάρχουν, όμως, άλλου είδους… προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου στη Σιένα αναμένεται να υποβληθεί πρόστιμο ύψους 23.000.000 ευρώ, ο σύλλογος κινδυνεύει με… λουκέτο και είναι λογικό να περνάει σε δεύτερο πλάνο αγωνιστικό κομμάτι, παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Ιταλίας με ρεκόρ 3-5 έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ