21.000 ευρώ μισθός για 4 χρόνια ο Τοτσέ!

21.000 ευρώ μισθός για 4 χρόνια ο Τοτσέ!

 

Ήταν αναμενόμενο. Το pamesports σας είχε ενημερώσει πρώτο πριν από ενάμισι μήνα για την προσφυγή του Χοσέ Τοτσέ κατά του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός δικαιώθηκε σήμερα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αφού του επιδικάστηκαν 940.000 ευρώ τα οποία ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει σε 45 δόσεις.

Ο Τοτσέ διεκδικούσε κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ και ήταν ο πρώτος που άνοιξε το χορό των προσφυγών στον Παναθηναϊκό, προτού ακολουθήσουν ο Λέτο και ο Βελάσκες (ο τελευταίος την απέσυρε). Ο Ισπανός μπαίνει στη μνημονιακή ρύθμιση της καταβολής των οφειλομένων που ορίζει 45 δόσεις για όσους υπέγραψαν συμβόλαιο πριν το καλοκαίρι του 2012.

Ο Παναθηναϊκός πλέον υποχρεούται κάθε μήνα να καταβάλει περίπου 21.000 ευρώ στον Τοτσέ μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία που ορίζει η Επιτροπή. Η μνημονιακή ρύθμιση είναι πολύ αυστηρή στον τύπο της. Εάν ο Παναθηναϊκός καθυστερήσει την καταβολή χρημάτων στον Τοτσέ κατά μερικά 24ωρα από την προκαθορισμένη κάθε μήνα ημερομηνία, θα έχει πολύ αυστηρές κυρώσεις που φτάνουν μέχρι το μη ορισμό διαιτητών σε αγώνα του, άρα μηδενισμό!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ