Ράμος: Για πάντα στη Ρεάλ

Ράμος: Για πάντα στη Ρεάλ

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Ράμος από τη Ρεάλ δίνουν και παίρνουν, ο Ισπανός αμυντικός όμως δήλωσε πως θέλει να μείνει για πάντα στη Μαδρίτη, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος με τις απολαβές του.

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τους «μερένχες» να έχουν βάλει πωλητήριο στον διεθνή άσο, έχοντας μάλιστα ορίσει και την τιμή του στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος πάντως μετά την εμφατική νίκη της Ρεάλ επί της Βαγιαδολίδ με 4-0, έστειλε μήνυμα παραμονής, τόνισε πως τα χρήματα που παίρνει τον αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένο κι επισήμανε πως οι διαφορές του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι οικονομικές.

«Πάντα είχα καλή σχέση με τον πρόεδρο. Οι διαφορές μας ήταν όπως αυτές που είχα με τον πατέρα μου», ανέφερε αρχικά ο Ράμος και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ζητάω περισσότερα χρήματα. Ποτέ δεν έχει περάσει το μυαλό μου ότι θα συνεχίσω μακριά από τη Μαδρίτη. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Έπειτα ο αρχηγός των Μαδριλένων πρόσθεσε: «Οι διαφορές μου με τον Φλορεντίνο δεν είναι οικονομικές. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων που με έφερε εδώ»

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ