Οριστικά εκτός ο Φιγκερόα

Οριστικά εκτός ο Φιγκερόα

Τρεις σοβαρές απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Πέραν των δύο τιμωρημένων Κάρλος Ζέκα, Γκόρντον Σίλντενφελντ, θα λείψει και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στο μηρό από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε σήμερα. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου.

Τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης, Νίκος Καρέλης, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Αντί του Ζέκα θα αγωνιστεί ο Μεχντί Αμπεΐντ ενώ τη θέση του Σίλντενφελντ θα πάρει ο Κουτρουμπής.

Για τρίτο παιχνίδι μένει εκτός αποστολής ο Σπύρος Ρισβάνης, αυτή τη φορά λόγω ίωσης όμως λόγω και της απουσίας του Σίλντενφελντ, ο Παναθηναϊκός μένει με δύο στόπερ στην αποστολή του.

Στις εκπλήξεις η συμμετοχή του Βαγγέλη Αναστασόπουλου αλλά και του Χρήστου Δώνη. Ο πρώτος έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο φέτος, κάτι το οποίο φαίνεται από τις εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων ενώ ο δεύτερος μπήκε στην αποστολή μετά την ίωση του Ρισβάνη.

Στην 11άδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Αμπεΐντ, Μπεργκ, Κλωναρίδης ή Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Ατζαγκούν, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ