Γιαννακόπουλος: Θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια

Γιαννακόπουλος: Θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια

Έτοιμος να μπει με συμπαίκτη-οικονομικό κολοσσό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνοντας λόγο για επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων. Κλείνει το deal στο τέλος Δεκεμβρίου.

Έτοιμος να μπει με συμπαίκτη-οικονομικό κολοσσό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δηλώνοντας πως το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, πρόκειται να πάρει υπό την… σκέπη του και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, παραδεχόμενος από το απόγευμα της Κυριακής το επικείμενο “μπάσιμό” του, στο πλαίσιο της παρουσίας του στον «Τάφο του Ινδού», όπου τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ερασιτέχνη. Με νέες του δηλώσεις στη «Live Sport» τονίζει ότι πρόκειται να επενδυθούν μεγάλα ποσά στην ομάδα, ενώ το θέμα θα έχει κλείσει ως το τέλος Δεκεμβρίου.

«Στον Παναθηναϊκό θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια. Κι όταν λέω στον Παναθηναϊκό, ενώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να προσθέσει πως: «Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου», ενώ εκφράζει την αισιοδοξία πως θα είναι σύμφωνος κι ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρότασή του.

«Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ, η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ.Αλαφούζο», ήταν τα λόγια του.

Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ», τονίζει στις δηλώσεις του.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρεται είναι δεδομένο πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα βγάλει από το οικονομικό τέλμα την ΠΑΕ και θα αλλάξει σελίδα στην ομάδα, αφού εμφανίζεται να έχει ήδη εξασφαλίσει το «ok» από οικονομικό κολοσσό του εξωτερικού, με τον οποίο και θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ