Ύποπτο το Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

Ύποπτο το Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

Φάκελο στην ΕΠΟ έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ,  στον οποίο αναφέρει ότι το φετινό Βέροια – ΠΑΣ 2-2 είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Οπως αναφέρουν πολιτικές εφημερίδες σε ρεπορτάζ τους, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έστειλε τον σχετικό φάκελο, όπως κάνει πάντα άλλωστε, στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και χαρακτηρίζει το ματς της Σούπερ Λίγκας, Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2, ύποπτο προς χειραγώγηση.

Ο αγώνας έγινε στις 27 Οκτωβρίου με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 2-0 και τη Βέροια να ισοφαρίζει σε 2-2 πριν πέσει η αυλαία του ημιχρόνου.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα, είναι γιατί η ΕΠΟ δεν έχει παραδώσει ακόμα τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα για να διερευνήσει τι έγινε στο παιχνίδι, μια πρακτική που έχει ακολουθήσει σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις φακέλων από την ΟΥΕΦΑ

 

Η απάντηση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ απάντησε ότι ο σχετικός φάκελος ήρθε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 4 Νοεμβρίου και αμέσως στάλθηκε στην εισαγγελεία που διερευνά τις υποθέσεις των στημένων αγώνων. Επίσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τόνιζαν ότι ο φάκελος ανέφερε ότι το ματς ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση, αλλά τελικά δεν χειραγωγήθηκε…

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ