Ρομπέρτο: Έχω πολλά να κάνω

Ρομπέρτο: Έχω πολλά να κάνω

Συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε για μια ακόμα φορά ο Ρομπέρτο σε ερώτηση για το μέλλον του, μιλώντας παράλληλα για Μίτσελ, Μήτρογλου, αλλά και Εθνική Ελλάδας.

Ο Ισπανός πορτιέρο των πρωταθλητών έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή «Al primer toque» κι ενόψει… καλοκαιριού, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του, τόνισε: «Είμαι συγκεντρωμένος 100% στις υποχρεώσεις της ομάδας. Μένουν πάρα πολλά ακόμα να κάνω με τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα στην ομάδα πάνε καλά, αφού είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα με έξι βαθμούς διαφορά και στο χέρι μας είναι να περάσουμε στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει…».

Από εκεί και πέρα δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Μίτσελ, λέγοντας: «Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα και τον σέβονται όλοι στην Ελλάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό, αφού παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Με εγκωμιαστικά λόγια αναφέρθηκε και για τον Μήτρογλου ο Ρομπέρτο: «Πέτυχε δύο γκολ (σ.σ. στο ματς της Εθνικής) και είχε πολύ καλή απόδοση. Πραγματικά βρίσκεται σε μία φανταστική περίοδο και βοηθάει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Εθνική Ελλάδας», ενώ για τη μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί των Ρουμάνων είπε πως:

«Πήρε μια σημαντική νίκη που της δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στο Μουντιάλ. Αυτό θα είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όσοι ζούμε κι αγωνιζόμαστε εδώ πέρα, είμαστε χαρούμε κι ευχόμαστε να τα καταφέρει και στο δεύτερο ματς στη Ρουμανία».

Παράλληλα οι Ισπανοί του ζήτησαν ένα σχόλιο και για τη δική του καταπληκτική εμφάνιση με τη Μπενφίκα: «Πραγματικά ήταν ένα σπέσιαλ παιχνίδι για μένα. Το καλό είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυξήσαμε τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα, με την Παρί και την Άντερλεχτ και θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε την πρόκριση».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ